Systemvegger

CreoNordic er leverandør av systemvegger. I en systemvegg løsning setter CreoNordic sammen ulike moduler til en tidsriktig løsning for deres behov. Våre systemvegger leveres i standard størrelser, men kan også spesialtilpasses ditt behov.

Hatteprofil er ett komplett systemvegg og glassvegg konsept. Systemveggene inndeles i moduler og hver enkelt modul kan leveres som tett, med dør eller i glass. Systemveggene leveres i bredder fra 300 mm til 1200 mm og utføres som standard i bredder på 900 mm og 1200 mm.

Systemvegg modulene leveres med enkelt eller dobbeltglass som ”flush front” avhengig av lydkrav. Øvrige systemvegg moduler på forespørsel.

Persienner kan bygges inn, og mange forskjellige glass-typer kan i tillegg velges på våre systemvegger. Systemvegg modulene leveres med valgfri overflate, eksempelvis vinylbelagt gips, finer og metall.

Våre systemvegger er enkle å montere og de forskjellige systemveggene er alle basert på den samme konstruksjonen slik at en vegg kan endres til en annen systemvegg type, f.eks. vil en systemvegg i glass kunne ombygges til/eller sammenbygges med en lukket platekledd vegg på kort tid. Våre systemvegger leveres klar til montering og etterfølgende overlevering.

De fleste komponenter i en CreoNordic systemvegg kan brukes etter ombygging. I systemveggens grunnkonstruksjon er det tatt hensyn til krav om lyd, brann og miljø.
CreoNordic leverer både med og uten montering av dine systemvegger. Vi leverer i hele landet og kan tilby rask leveringstid fra vårt standardiserte lager. Ved spesialbestilling av systemvegger vil leveringstiden være lenger avhengig av systemvegg type og volum.