NordicAlutek

NordicAlutek prosjekterer, leverer og monterer følgende:

Aluminiumfasader, glasstak, inngangspartier og vinduer. Brannklassifiserte fasader/vinduer, Ei30, Ei60 og Ei120, innvendige og utvendige branndører, helglassløsninger i brann klasse Ei30 og Ei60 for innvendig bruk, samt med integrerte dører.

Vi ønsker å være en leverandør som hjelper med å finne optimale løsninger, i samarbeid med arkitekt, entreprenør og byggherre.

Kan levere stort sett profiler fra alle anerkjente systemer og våre leverandører er spesielt utvalgt basert på kriterier; Kunnskap, pålitelighet, leveringsdyktig og markedsorientert pris.

AluTek AS ble stiftet i 2014 av Roy Vidar Nilsen og Einar Lona med visjonen om et lite selskap, som hadde kunden og gode løsninger i hovedsetet. Med en erfaring som strekker seg 35 år tilbake i tid, er vi sikre på at vi kan tilby deg, og din bedrift kompetansen som skal til for å fullføre prosjektet på best mulig måte.

Opp igjennom har AluTek AS hatt både store og små prosjekter, og vi har gjort jobber for alt fra Statsbygg til mindre entreprenører. Nylige prosjekter vi har hatt er: Østre Porsgrunn kirke Visma Retail Barkåker, Mestergrønn Liertoppen, Aksersgata 2,  Scanmar Åsgardstrand, vedlikeholdsarbeid Deloitte-Barcode. Hagaløkkveien 10 Asker, Vidars Tønsberg, Øvre Vollsgate 15 Oslo, Jotron Larvik.

Alutek AS har blitt en del av CreoNordic-gruppen og omdøpt til NordicAlutek

 

Hvem vi er

Nyskapende og bærekraftig

I Bjellandveien 26 på Vear i Vestfold har CreoNordic group hovedkontor, showroom, lager og produksjon. Strømlinjeformet in-house verksted og 46 ansatte gir CreoNordic den store fordelen av å være fleksibel og skalerbar på samme tid. Showroomet er et moderne studio utformet med et bredt spekter av CreoNordics produkter.

Skal vi jobbe sammen?

Vi leverer i hele Norge enten direkte eller via våre proffe samarbeidsparnere.

post@creonordic.no
Bjellandveien 26, 3172 VEAR
+47 91 21 40 00