Skillevegger

 

CreoNordic er leverandør av systemvegger. I en systemvegg-løsning settes ulike moduler sammen til en tidsriktig løsning tilpasset deres behov. Våre systemvegger leveres i standard størrelser, men kan også spesialtilpasses.

 

SW92 Systemskillevegg

SW92 Systemskillevegg består av slanke galvaniserte stålstendere og hvite vinyltapetserte gipsplater i 900mm moduler. Veggen er isolert med 40mm isolasjon. Belistningen er slanke 40mm aluminiumsprofiler. Veggen er demonterbar og leveres i to lydklasser. Gipsplatene festes med klips. Veggen er kompatibel med glassvegg GW-92.

Vegghøyde: 2700 og 3000mm

Veggtykkelse: 92mm

Lydklasser: 37–49dB

Overflate plater: Vinyltapet tilnærmet farge NCS S 0500. Andre farger på forespørsel.

Profiler: Elokserte aluminiumsprofiler i farge natur, sort og hvit.

Systemveggmodulene leveres med enkelt eller dobbeltglass som ”flush front”, avhengig av lydkrav. Øvrige systemveggmoduler på forespørsel.

Mange valgmuligheter

I systemveggens grunnkonstruksjon er det tatt hensyn til krav om lyd, brann og miljø. Systemveggmodulene leveres med valgfri overflate, som vinylbelagt gips, finér, metall og en rekke ulike glass-typer. Persienner kan bygges inn.

 

En fleksibel løsning

Våre systemvegger er enkle å montere. De forskjellige veggene er alle basert på den samme konstruksjonen, slik at én systemvegg raskt kan endres til en annen type. Eksempelvis vil en systemvegg i glass kunne ombygges til eller sammenbygges med en lukket, platekledd vegg på kort tid. 

Rask levering i hele landet

CreoNordic leverer systemvegger både med og uten montering. Vi leverer i hele landet og kan tilby rask leveringstid fra vårt standardiserte lager. Ved spesialbestilling av systemvegger vil leveringstiden være avhengig av type systemvegg og volum.

Skal vi jobbe sammen?

Vi leverer i hele Norge, enten direkte eller via våre proffe samarbeidspartnere.

post@creonordic.no
Bjellandveien 26, 3172 VEAR

+47 90 21 40 00