Velkommen inn i vårt studio

I vårt innholdsrike studio på over 500 m² beliggende på Bjelland utenfor Tønsberg kan du se utstillinger fra CreoNordic-gruppens selskaper. Her demonstrerer vi ulike løsninger og design på alt fra akustiske produkter, aluminium, glass og tre, til forslag på gulvløsninger og dekorbelysning.

Vi arbeider hele tiden for å være en inspirerende destinasjon med løsninger for alle typer bygg, som kontor, skole, hotell og andre typer nærings- og offentlige bygg. Vi har vår egen high end design-kolleksjon med blant annet privacy-glass, lydteknikk og lydvegger, samt vårt eget salmakeri hvor vi lager grep til dører trukket med skinn.

Vårt fokus er hele tiden på at våre gjester skal kunne besøke et studio med innovative løsninger og et elegant utrykk.

Tilrettelagt for foredrag

I kjernen av studio er det et stort allrom vi benytter til eventer, større møter og konferanser. Vår studio-scene med loungeområde og storskjerm er tilrettelagt for foredrag og kunnskapsdeling.

Med kunnskap i sentrum

En viktig del av hele vår virksomhet er kunnskap. Med utallige produktområder og løsninger i egen portefølje, er det å videreformidle og dele informasjon med andre veldig viktig. På bakgrunn av dette, samt som godkjent opplæringsbedrift, er vi derfor stolte av å ha et eget studio-klasserom. Klasserommet er utstyrt med akustiske produkter på gulv og i himling – enhver undervisningsleders drøm.

Rom for å møtes

Med utsikt over vår produksjonshall har vi laget et møterom som demonstrerer våre sorte elokserte aluminiumsprofiler. Inspirert av New Yorks mange produksjonshaller og industri viser vi her våre glassvegger med dobbeltsidig sprosseinndeling.

Fra møterommet kan du se enorme glasselementer bli løftet opp før de går videre til bearbeiding, pakking og sending. Møterommet er innredet med sorte himlingsplater som er med på å gi et eksklusivt preg. De akustiske teppeflisene gjør rommet til det perfekte rom å møtes i.

Ta kontakt med en av oss – du er hjertelig velkommen til vårt studio!

Skal vi jobbe sammen?

Vi leverer i hele Norge, enten direkte eller via våre proffe samarbeidspartnere.

post@creonordic.no
Bjellandveien 26, 3172 VEAR

+47 90 21 40 00